Streetrace Goirle met 360 graden videofilm en Humberto Tan

0
2115

De achtste editie van de Streetrace Goirle levert 2e pinksterdag 2018 twee unieke momenten op. Voor het eerst is de route van de Streetrace Goirle live te volgen. Cameraman John Adriaansen rijdt met een 360 graden camera mee in de Funklasse. Mogelijk gemaakt door Rings Concept Store.  Zoals elk jaar bericht GoirleNet.nl over dit evenement met filmpjes en fotoseries. Zie de editie van 2017.

John Adriaansen met 360 graden camera op zijn helm. Streetrace Goirle, 21/5/2018.

Zandbak tot zandbak
Het parcour door het hart van Goirle kent vele obstakels. Heel bijzonder en erg lastig is de zandbak, vlakbij Mozes te nemen. Cameraman John Adriaansen rijdt de 1700 meter lange baan, van zandbak tot zandbak, in zes minuten. Geniet van zijn 360 graden videoverslag. Ook op YouTube en Facebook te bekijken.

Humberto Tan en ex-wielerprofs
Aan Huberto Tan de schone taak om de ex-prof wielrenners voor te stellen. Een voor een komen zij op het podium en zetten na een korte introductie hun handtekening op een boxzak die bij HAVEP komt te hangen.

Humberto op bike
Het was wachten op de gelegenheid om Humberto in het zonnetje te zetten. Hij kreeg het tricot van een van de profrenners. Met een kleine 30 seconden voorsprong op het rennersveld, met namen als Sven Nijs, die ook de ronde op zijn naam schreef. Michael Boogerd eindigde als vierde van het profveld. Op Facebook van Goirlenet (Facebook/Goirlenet) zijn alle profrenners te vinden die meededen aan de Streetrace Goirle.

Humberto Tan doet ook ‘even’ mee in de Streetrace Goirle. Hij krijgt 30 seconden voorsprong.

Bekijk ook de diashow van de Streetrace Goirle: