Bloedfanatieke leerlingen OBS ’t Schrijverke winnen Rabo BankBattle

0
1884

De groep 8 leerlingen van OBS ’t Schrijverke uit Goirle hebben 16 mei de Rabo BankBattle gewonnen. Het enthousiasme en teamwork resulteerde in de winst voor de klas van Ilse Kuijstermans. De klas wist binnen hun cluster het snelst de code voor de digitale BankBattleKluis te kraken. De andere winnaars zijn: OBS de Blaak (team 2) uit Tilburg en Basisschool de Vijf Eiken uit Rijen.

Groep 8 van OBS ’t Schrijverke. Winnaars van de Rabobank BankBattle 2018.

Rabo BankBattle
De Rabo BankBattle vond dit jaar  weer plaats in Goirle, Tilburg, Dongen en Rijen. In totaal 30 groep acht klassen streden mee om de prijs en de eer. De Rabo BankBattle is een internet gestuurde wedstrijd waar praktijkopdrachten en vragen over schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet centraal staan. Na ongeveer anderhalf uur hard werken eindigt de Rabo BankBattle in een eindopdracht, waarvan de oplossing wordt opgeslagen in de digitale BankBattleKluis. De klas die de oplossing als eerste correct én het snelst heeft weten in te voeren is de winnaar. De winnende klassen werden vrijdag verrast met de gewonnen prijs door Rabobank medewerker Funda Yorulmaz. De klas barstte in juichen uit nadat ze hoorde de winnaar te zijn.

Escaperoom op school
De prijs van de BankBattle is een workshop Escaperoom voor de hele klas. De mobiele escaperoom wordt speciaal daarvoor op school geplaatst en na het ‘oplossen’ van de exit-room worden de leerlingen ook nog eens uitgedaagd zelf een escaperoom-route te bedenken. Rabobank wenst de winnende klassen veel plezier!