Lentement-voorjaarsmarkt Goirle: Gelukkig hielden we het droog, ondanks de slechte weersberichten

1
2047
Tiara Trends to Love genomineerd tijdens Lentement. Anita Sprangers (Tiara) en Harrie (komisch duo Bep & Harrie)

Lentement – voorjaarsmarkt Goirle heeft het zondag 27 mei gelukkig droog gehouden. Buienradar had flinke hoosbuien voorspeld. Die bleven gelukkig achterwege.  Van 11 tot 17 konden de koopjesjagers hun slag slaan tijdens de voorjaarsmarkt Lentement in het centrum van Goirle.

Christian for men
Herenmode speciaalzaak Christian for men pakte uit met met flinke kortingen.  Tegenover de winkel was een kraam ingericht waar elk volgende artikel steeds 2,50 euro goedkoper werd tot 15 euro per stuk minimaal.

Damesmode niet vergeten
Voor bijzondere damesmode en accessoires zorgden de dames van  Tiara Trends to Love. Verderop konden de vrouwen met een maatje meer terecht bij F.F.L.O. mode.  Tiara werd genomineerd voor het beste kraam van Lentement. Het benske  waarop Bep (van het komisch duo Bep & Harrie) was gaan zitten, droeg er zeker aan bij.

Straattheater
Een bijzonder duo trok door de Goirlese straten. Bep en Harrie zorgden voor een komische act. Voor Casa di Renzo poseerden ze voor de ingang van de speeltuin. Ook toonde Harrie de bijzondere onderkleding van Bep toen hij de nominatie voor het beste kraam aan Anita Sprangers van Tiara Trends to Love uitdeelde.

Muziek
De vrolijke noot werd verzorgd door de Nautilus-one-band in de persoon van Arthur van Poppel. Staande in zijn onderzeeboot brengt hij een wervelende show. Allerlei evergreens komen langs en het publiek wordt betoverd door zijn performance.
De mannen van Het Dixieland Orkest bliezen dat het een vrolijke lust was. Zij waren te vinden achter AH aan het begin van De Hovel.

Arthur van Poppel brengt een wervelde show met zijn Nautilus-one-man-band.

Modeshow
Veel bekijks trok de modeshow. Die van Bubbels & Bo, speciaal voor kinderen, in het bijzonder. Op professionele wijze kwamen de jonge modellen op en keken recht in de camera. Ze hadden er duidelijk plezier in. Kijk ook naar de fotoseries op GoirleNet.nl

Voor een indruk van Lentement-voorjaarsmarkt Goirle, kijk naar de diashow:

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.