Goirle Presenteert 2016!: verregend festijn

0
1440

Goirle Presenteert! had  zondag 2 oktober mooi weer kunnen gebruiken. Aan het begin van de middag kwam de regen met bakken uit de hemel. De presentatie in de open lucht viel daardoor letterlijk in het water.

Programma
Voor de voormalige ABN/Amro aan het Kloosterplein zorgden half open tentzeilen voor enige beschutting als plotsklaps de regen viel. Op het plein waren vooral de groepen te zien, zoals dansgroepen van Factorium, het Seniorenorkest, de Modeshow en Vocal Sound.

De Hovel – Tilburgseweg
Sommige winkeliers hadden hun deuren geopend. Als extraatje traden jonge straatmuzikanten (8 – 18 jaar) op. Ook grotere gezelschappen konden zich met een stand en met optredens presenteren. Voor de muzikale noot zorgde Johnny Purple die in een golfkarretje door De Hovel reed.

Kijk naar de diaserie voor een impressie: