Kolvari Luxury Dresses: Van galakleding tot verstelwerk

0
5645

Een feestje, een bruiloft of een gala?  Wie betaalbare, chique avondkleding zoekt of kleding voor de moeder van de bruid, kan terecht bij Naaiatelier Kolver: Kolvari Luxury Dresses.  Dit atelier heeft alle maten op voorraad.
Mochten er kleine of grote aanpassingen van uw kleding noodzakelijk zijn, geen probleem. De coupeuses kunnen u meteen helpen. Ons atelier zorgt ervoor dat u stralend naar het feest kunt gaan.

Galakledinglijn
Naaiatelier Kolver voert sinds twee jaar een eigen kledinglijn op het gebied van avondjurken. Met de meeste zorg en van de beste materialen wordt feestkleding samengesteld. De coupeuses in het naaiatelier staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen. Bekijk de nieuwe collectie 2021:

Galakleding kinderen – moeders van de bruid
Ook voor de kleine feestgangers heeft ons atelier luxe (gala)jurkjes. Vanaf de leeftijd van 1 jaar tot 12 jaar. Moeders van de bruid of bruidegom kunnen bij ons echte feestjurkjes vinden.

Confectieopdrachten
Ook voor (grotere) confectieopdrachten kunt u bij ons atelier terecht. Stel dat uw bedrijf een serie T-shirts voor een concert of gelegenheid wil. Naaiatelier Kolver is dan uw (zaken)partner. Snel, precies, deskundig en betrouwbaar.

Kledingherstel
Bij Naaiatelier Korvel kunt u alle kleding laten herstellen. Een rits kapot, een broek korter maken, kleding repareren of vermaken? Voor een schappelijke prijs wordt uw kleding weer zo goed als nieuw. Ook de maaktijd is snel, want ons atelier staat altijd voor u klaar.

Contact
Naaiatelier Kolver
Korvelseweg 102
5025JK Tilburg
Telefoon: 013 – 469 17 00

Openingstijden
maandag: 12.00 – 18.00 uur
dinsdag – vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
zondag: gesloten

In de diashow krijgt u een impressie van het atelier, de winkel en de collectie: