MIKA bv: Alles spuiten, behalve auto’s

0
5559

Nieuw kleurtje in uw interieur? Uitgekeken op uw keukenkastjes?
Radiatoren in een hippe kleur? Spuiterij MIKA BV zorgt ervoor. Onze filosofie is… U kunt het zo gek niet verzinnen of we spuiten het.
Of het nu een witte overall is die een carnavalsbestemming moet krijgen of uw interieur.

Particulieren
Oude meubels, tafels, stoelen, kasten, maar ook MDF-producten zoals bedden en kasten kunt u bij Spuiterij MIKA BV in een nieuw jasje laten steken. U kunt de kleur
zelf bepalen en met deskundigen overleggen hoe en wat u precies wilt.

Zakelijk
Ook industriƫle producten weten de weg naar MIKA BV te vinden. Dispensers en accessoires voor toilet, zoals closetrolhouders en andere producten van
kunststof worden bij spuiterij MIKA BV van een zilverkleurige, metallic look voorzien. Of in glazendwit, zoals de closetrolhouders die in Noorwegen op de toilets van vliegvelden worden gebruikt. Kunststofmateriaal opgespoten alsof het van keramiek is.
Ook de meubelindustrie weet MIKA BV te vinden, onder meer voor het spuiten van keukens, werkbladen en tafels.

Werkwijze
Na een grondige schuurbeurt met speciale apparatuur, gaat het product naar de primerhal. Daar wordt het product eerst behandeld. Daarna vindt de eindafwerking plaats. In speciale, stofvrije droogkasten begint dan het uithardingsproces. Na enkele dagen is het product klaar voor (hernieuwd) gebruik.

Showroom
De komende periode gaat MIKA BV uitbreiden met een showroom. Daarin kunnen particulieren en zakelijke gebruikers zien op welke wijze oude producten een nieuw jasje krijgen.
In de showroom zijn ook gerenoveerde producten te koop, zoals oude kasten en meubels die er weer als nieuw uitzien. Soms met de authentieke uitstraling, soms ook in een verrassend nieuwe look.

Nieuwsgierig geworden? Breng een bezoek aan MIKA BV aan de Vollerstraat 5 in Goirle en kijk naar de diashow voor een impressie van het bedrijf en de producten.

Contact
Spuiterij MIKA BV
Vollerstraat 5
5051JV Goirle
T. 013 – 534 32 00
Website: www.spuiterijmikabv.nl
E-mail: info@spuiterijmikabv.nl

Een impressie van MIKA BV in de diashow:

Kijk ook naar het filmpje: