Familie van Gorp 10.000ste bezoeker Klim- en Avonturenbos Goirle

0
1693

Familie van Gorp uit Alphen was dinsdag de 10.000ste bezoeker aan het Klim- en Avonturenbos in Goirle. Dat kan bijna geen toeval zijn, want de locatie van dit belevenispark ligt aan het Gorpsbaantje. Uit handen van directeur Bart Oomen van Rocks ’n Rivers kregen moeder en drie kinderen een bos bloemen, 4 jaarkaarten voor het hele gezin én gratis koffie (of ranja) met appeltaart.

Klim- en Avonturenbos
Op de locatie, achter de Roovertsche Leij, heeft Rocks ’n Rivers in een vier hectare groot bos een parkoers uitgezet dat opklimt van makkelijk naar moeilijk. Vanaf 9 jaar en met een lengte vanaf 1.20 meter kunnen kinderen en hun (groot)ouders daar terecht. Klim- en Avonturenbos is er niet alleen voor jongens. Er zijn ook genoeg meisjes die niet terugschrikken voor een avontuur op de klim- of survivalbaan.
Ervaren en gediplomeerde instructeurs zorgen voor begeleiding.

Feestjes en uitstapjes
Wie een feestje te vieren heeft, van een verjaardag tot een bedrijfsfeest, kan zich komen uitleven in het Klim- en Avonturenbos. In combinatie met de Roovertsche Leij
zijn speciale arrangementen te boeken. Zelfs in de winter. Zo staat er een speciale Winterzeskamp op stapel. Avonturen beleven, als het kan in de sneeuw, met marshmellows roosteren boven vuurkorven of van een stamppot genieten bij de open haard bij de Rooverstche Leij.

Rolstoelavonturen
Klim- en Avonturenbos biedt ook rolstoelgebruikers de sensatie van klimmen en avonturen beleven. Met behulp van speciale rolstoelen onder begeleiding van twee instructeurs, gaan rolstoelers op de tokkelbaan. Een plek waar de meesten nog nooit zijn geweest.

In de diaserie een impressie van het Klim- en Avonturenbos: