Spierings Glasservice: glas-, spiegel- en sierwerk om door en tegenaan te kijken

0
5077

Spierings Glasservice aan de Broekhovenseweg in Tilburg is een begrip in de regio en ver daarbuiten als het om glas-, spiegel- en sierwerk gaat.
Bij Spierings Glasservice vindt u alle soorten beglazing voor buiten en voor binnen.

Buiten glas
Glas in en om de woning. Of het nu voor zakelijke of particuliere toepassing gaat: Spierings Glasservice kan u helpen. Spierings Glasservice is er zowel voor nieuwbouw
als renovatie. Zo bespaart de gebruiker met isolatieglas vele honderden euro’s aan stookkosten per jaar.
Glaszetters van Spierings brachten isolatieglas  aan in een pand aan de Herengracht in Amsterdam. Ze voerden een grootschalig dubbele beglazingsproject in Den Bosch uit. Ook vervingen zij glas op moeilijk bereikbare plekken, zoals de glazen panorama/binnentuin bij de Universiteit van Tilburg.

Binnen glas
Bij glas in een woning of bij een bedrijf zijn de toepassingen bijna eindeloos. Zo creëeren de glas-in-loodpanelen van Spierings Glasservice binnenshuis een fraai effect.
Hard veiligheidsglas gebruikt Spierings voor toepassingen in badkamers, onder meer voor afscheidingen van inloopdouches en glazendeuren. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld de creatie van een werkruimte, verbonden met het leefgedeelte, of de afscheiding van trappen en balkons met glazen constructies.

Bijzonder glas
In glas kan worden geboord, gezandstraald, gegraveerd, gezaagd of geslepen. Toepassingen zijn legio, zoals het zandstralen van een logo op glas of de combinatie spiegel, glas, logo en led-verlichting.
Musea, instellingen en bijzondere locaties kiezen er vaak voor om met glas iets bijzonders te laten maken, zoals het Textielmuseum en de Openbare Bibliotheek Tilburg.

Objecten glas
Glazen (kunst)objecten, maar ook meubels die deels of helemaal van glas zijn gemaakt, hebben een bijzondere uitstraling. Zelfs toepassingen zoals bij grafzerken
zijn mogelijk.
Spierings Glasservice is betrokken bij kunstprojecten in Gent (project Hemelpoort, glazen kubus met verlichting) in Tilburg (project Oude Warande). Spierings maakt ook bijzondere objecten, zoals een glazen badminton racket met glazen balletje waardoor een 3d-effect ontstaat.

Spiegel glas
Met behulp van led-verlichting en stylering van tekst op spiegelglas zijn bijzonder fraaie reclames te maken, zoals voor juweliersbedrijf Mignon. De uitstraling van het logo met de bedrijfsnaam gegraveerd in spiegelglas met verlichting creëert een tijdloos en stijlvol geheel.

Ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van glas buiten en binnen? Neem contact op met Roy of Ben Spierings. Kijk naar de diashow en de (bedrijfs)filmpjes op facebook (Spierings-Glasservice) voor een impressie.

Contact
Spierings Glasservice
Groenstraat 146
5021LM Tilburg
T: 013 – 544 0904
F: 013 – 544 5799

W: www.spieringsglas.nl
E: contact@spieringsglas.nl
F: https://www.facebook.com

Impressie van de producten en diensten van Spierings Glasservice in de diaserie: