Druminstructeur Driessen geeft laatste nieuwjaarsconcert

0
1469

Het laatste nieuwsjaarconcert 2017 op zaterdag 7 januari voor Piet Driessen werd een feit. Een goedgevuld gemeenschapshuis de Leybron (Riel) nam afscheid van een fenomeen.  Na bijna veertig jaar trouwe dienst als druminstructeur bij harmonie Muziek & Vriendschap (Riel), marching band SOS (Goirle) en harmonie Oefening & Uitspanning (Goirle) was het zover.  De zaal  klapte mee op het ritme van de Radetzkymars (John Strauss sr.) en gaf een staande ovatie voor zijn inspanningen.  Het bestuur van de harmonie eerde hem met een oorkonde als ‘lid van verdienste’.

Aubade
Als verrassing kreeg hij van de tamboers een aubade met de toepasselijke naam ‘Trein Rit’m’.  Geheel in de geest van Driessen die altijd doorging als een dieseltje, hield van discipline en ambitie had als eerste aan te komen bij een concours.

Kijk voor een impressie naar het laatste concert van Piet Driessen in de Leybron op 7 januari 2017:

Kijk naar de uitvoering van de Radetzkymars, het laatste nummer dat Piet Driessen dirigeerde op het nieuwjaarsconcert in de Leybron (Riel) op 7 januari 2017: