De Commanderie | Gasterij & Event Catering

1
6133

Gasterij  en catering de Commanderie
Gasterij de Commanderie  is gevestigd op de grens van Tilburg , Riel en Goirle. De Commanderie is een gelegenheid die helemaal ingericht is op feesten, recepties, productpresentaties en besloten bijeenkomsten.

Zakelijk en privé
De Commanderie ontvangt zowel particuliere als zakelijke gasten voor zeer uiteenlopende bijeenkomsten en heeft hiervoor zes zalen in diverse maten en sferen ter beschikking.

Sfeer beleven en eten op niveau
De tuinkamer is geschikt voor een mooi diner bij de open haard of een zakelijke vergadering. In de serre kunt u uw gasten ontvangen voor een receptie. In de bar waant u zich in een gezellig oud bruin café, de plek voor een verjaardag. De commandeur is een geweldige ruimte met vele mogelijkheden, maar bij uitstek geschikt voor uw knalfeest. De nieuwste aanwinst, de Oranjerie, is een open ruimte, er komt veel daglicht binnen en beschikt over een open keuken. De koks bereiden uw (walking) diner door middel van “live cooking”.

Commanderie_gasterij_Goirlenet_2017
Extra’s

De unieke punten van onze locatie zijn de speeltuin, ruime parkeergelegenheid (gratis) en de diverse privéterrassen.
Trouwen, een verjaardag, jubileum bruiloft, dineren, vergaderen, Gasterij de Commanderie biedt voor al deze gelegenheden de perfecte locatie!

Enthousiaste professionals
Het enthousiaste  team van de Commanderie laat het zijn gasten met veel toewijding en vooral flexibiliteit aan niets ontbreken.

Pop-up restaurant Sjef’s Table
Pop-up restaurant Sjef’s Table is terug van weggeweest. Dit maal niet in het centrum van Goirle in het voormalige ABNAmro-gebouw.  Tien weken lang, met als startdatum donderdag 24 januari 2019,  wordt  De Oranjerie van De Commanderie omgetoverd tot speciale locatie. In een sprookjesachtige omgeving die recht doet aan het seizoen, kunt u op hoog niveau van een drie- of een viergangen menu genieten. Natuurlijk biedt De Commanderie er ook een passend wijnarragement bij.   Wie wil genieten van een bijzondere avond, kan tien weken terecht op donderdag- en/of  vrijdagavond, vanaf 17.30 uur. Reserveren kan via de website van Sjef’s Table: www.sjefstable.com


Event catering

De Commanderie  heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in event catering. Van een bruiloft in de tuin tot een jubileum van een bedrijf, de Commanderie zorgt ervoor dat de catering volledig verzorgd wordt.

Het plaatsen van een tent, de inrichting en aankleding en live cooking zijn uiteraard alle ingrediënten die de perfecte service moeten waarborgen.

Nieuwsgierig? We nodigen u graag uit voor een afspraak onder het genot van een kopje koffie om uw wensen voor uw bijeenkomst te bespreken.

Commanderie_event_catering_GN_2017Tot ziens!

Sjef & Noor van Roessel & team
Gasterij De Commanderie
Rielseweg 861
5032 SB Tilburg

Tel. 013 – 518 1238
E-mail: info@decommanderie.nl
Website: www.decommanderie.nl

Voor een impressie bekijk de diashow van De Commanderie en klik het filmpje aan om een idee te krijgen van deze unieke locatie:

1 REACTIE

  1. […] De CommanderieNet buiten Goirle, rand Tilburg – Riel, heeft De Commanderie de deuren geopend met een groot terras met 80 tafels, ingericht op eten en borrelen. Bij binnenkomst wordt gevraagd of je fit bent. Handen desinfecteren en dan vervolgens via de looproutes naar de tafels. Noor van Roessel van De Commanderie: “We bieden de optie aan om aan tafel te kunnen bbq’en. We hebben er natuurlijk ontzettend zin in na al die weken wachten. Natuurlijk hopen we op mooi weer. Deze dag, met volop zon, helpt echt mee.”De Commanderie op Goirlenet […]

Reacties zijn gesloten.