Sjef’s Table: eerste pop-up restaurant in Goirle

1
1948

In het pand van ABN Amro aan het Kloosterplein is De Commanderie het eerste pop-up restaurant van Goirle gestart. Gedurende tien dagen wordt onder de naam Sjef’s Table een menu van tien gerechten opgediend. De ’tien’ verwijst naar het tienjarig bestaan van gasterij De Commanderie, uitgebaat door Sjef van Roessel en Noor Van Roessel-Eijsermans.

Keuzes
Gasten kiezen uit een drie-, vier- of vijfgangenmenu. In een mum van tijd waren de achthonderd plaatsen vergeven. Noor Van Roessel-Eijsermans: “We hanteren een wachtlijst. Als er een tafel afvalt, wordt de eerstvolgende opgebeld om de plaats in te nemen. Het pand is eigendom van mijn vader. Op deze manier laten we zien dat er iets moois van te maken valt.”

Muziek
De muzikale noot wordt tien dagen verzorgd door pianist en zanger Lars Zebregs. Tijdens de avonden, die als inloop tussen 18.00 – 20.00 kennen, speelt hij klassiek en modern repertoire.

Voor een impressie, kijkt u naar de diashow van pop-up restaurant Chef’s Table:

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.