Seat Beach Event Riel: voor de 14e keer feest

1
2001

Het Seat Beach Event sloot zondag 2 juli voor de 14e keer af met een waar volksfeest. Sport en gezelligheid om het strijdperk. Vier velden bedekt met zo’n twintig centimeter fijn zand. Een betere plek voor een feestje in Riel is er niet: het Dorpsplein.

Kraag omlaag
Stichting De Kraag Omlaag met de drijvende krachten Emiel Schellekens, Franco Lemans en Niels Damen heeft voor de veertiende keer in de kom van Riel  het populaire voetvolleybal-toernooi gehouden. Dit maal een driedaags programma, van vrijdag tot zondag.

Aangepast
Op vrijdag en zaterdag extra aandacht voor de jeugd. Op zondag traden de teams aan die strijden om de eeuwige roem.

Voor een indruk van het Beach Event, met als hoofdsponsor SEAT, kijk naar de diashow:

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.