Klooster-Nieuwkerk-slapen-eten-vergaderen-trouwen-lunchen-borrelen

2
5837

Aan de kant van de bossen, tussen Goirle en Poppel ligt de trouw-, vergader- en slaaplocatie Klooster Nieuwkerk Goirle. Het gebouw is totaal gerenoveerd en met liefde voor details ingericht voor groepen en partijen of voor zo maar een nachtje of weekendje weg. Ook voor lunches, borrels is Klooster Nieuwkerk beschikbaar.
Sinds 2018 is Jochem de Jong (24) de nieuwe uitbater van Klooster Nieuwkerk. Gebleven is dezelfde gemoedelijk sfeer en de prettige gastvrije omgeving waar rust, ruimte en natuur samenkomen.

Jochem de Jong, de nieuwe uitbater van Klooster Nieuwkerk.

Hotelfunctie
Klooster Nieuwkerk heeft een hotelfunctie. Groepen tot 60 personen kunnen blijven logeren. Dat houdt in dat door de week er vanaf 6.30 ontbeten kan worden. In het weekend is de keuken om 8 uur open. Lekker wakker worden en van een heerlijk ontbijt genieten in de prachtige omgeving van de bossen tussen Goirle en Poppel.


Vanaf 15 personen kunnen groepen er dineren. Daardoor is Klooster Nieuwkerk en zeer geschikte locatie om congressen en seminars te houden. Maar ook trouwpartijen, uitvaarten en zelfs burgemeesterprocedures spelen zich af tussen de muren van Klooster Nieuwkerk.

Leuker Buiten
Het is heerlijk wandelen en fietsen in de bossen rondom Klooster Nieuwkerk. Om de locatie meer bekendheid te geven starten in het voorjaar van 2020 expedities in de Brabantse bossen. Vanaf 15 personen is gedurende 2-3 uur een ‘buiten escaperoute’ te volgen die vertrekt vanaf Klooster Nieuwkerk. De andere deelnemende bedrijven zijn Bockenreyder (Esbeek) en Drunense Duinen (Drunen).In de omgeving van deze locaties ben je ontdekkingsreiziger. Je moet samenwerken, doorzetten en communiceren wil je de verborgen routes ontdekken. Een geschikt bedrijfsuitje, maar ook leuk voor familie en vrienden.
Kijk op: www.leukerbuiten.nl

In stijl blijven slapen in Klooster Nieuwkerk – Goirle


Concertagenda

Iedere maand nodigt Klooster Nieuwkerk een gast of een groep uit om een muzikale bijdrage te leveren. Op het programma staat moderne, maar ook klassieke muziek. De toegang is gratis.

Optreden van Vocal Group SaYezz in kloostertuin van Klooster Nieuwkerk, zondag 13 september 2020.

Hap & Trap
Het eerste Hap & Trap evenement in Goirle in 2015 gestart,  is inmiddels tot een groot spektakel uitgegroeid. Begonnen in 2015 met amper 300 deelnemers komen er in 2018 bijna 500 fietsers op Hap & Trap af. In zes rondes bezoeken zij zes locaties in en om Goirle. Ook Klooster Nieuwkerk wordt aangedaan.

 

Coronaproof
Sinds de coronamaatregelen van de overheid zorgt Klooster Nieuwkerk extra voor de gasten. Bij de opening van de horeca in Goirle en Riel is ook aan Klooster Nieuwkerk gevraagd hoe dit bedrijf met de regels omgaat. Kijk naar het filmpje:

Klooster Nieuwkerk Goirle B.V.
Nieuwkerk 2
5051 PN Goirle

T 013 – 530 25 10
E info@kloosternieuwkerkgoirle.nl

KvK 57677174

2 REACTIES

  1. […] Bij Klooster Nieuwkerk, in het buitengebied van Goirle, is ruimte genoeg.Het is er een drukte van belang, maar opvallend is dat de gasten zich gedisciplineerd gedragen. Jochem de Jong van Klooster Nieuwkerk: “We hebben tien weken de tijd gehad om alles weer eens mooi te schilderen. Er mag nu wel weer wat gaan gebeuren. Onze hotelgasten hebben van de lockdown niets gemerkt. Zij konden gewoon eten en slapen en van de tuin, apart van het cafégedeelte, gebruikmaken.”Klooster Nieuwkerk op Goirlenet […]

Reacties zijn gesloten.