Op 1,5 meter ‘swingen’ met SaYezz in de kloostertuin

0
1680

Het was 1,5 meter swingen met vocal group SaYezz zondagmiddag. De groep vierde het vijfjarig bestaan in de kloostertuin van Klooster Nieuwkerk in Goirle.

Gepaste afstand
De locatie leent zich bijzonder goed voor de combinatie een muzikaal optreden, terras, hapje drankje en coronamaatregelen. Klooster Nieuwkerk kan een grote toeloop hebben en toch de coronaregels handhaven. Het publiek werkte ook mee. Zittend deinden de benen mee op de nummers van de vijf dames die SaYezz vormen.

Gratis optredens
Klooster Nieuwkerk staat bekend om de gratis optredens in de kloostertuin. Er is ruimte genoeg om zeker 300 gasten te herbergen zonder dat er overlast of problemen ontstaan. Ook zondag was de toestroom weer groot. Om half drie begon het optreden van Vocal Group SaYezz, die daarmee hun vijfjarig bestaan vierde.

In drie optredens van elk een klein half uur brachten de dames hun repertoire. Van oude naar nieuwe nummers. Wie een indruk wil krijgen van hun kunnen, kan het filmpje bekijken. De foto’s geven een sfeerbeeld van de locatie van Klooster Nieuwkerk.

Entertainement
Ook zin een middagje ongedwongen en coronaproof entertainement in de vrije natuur, houd de concertagenda van Klooster Nieuwkerk in de gaten. Filmpje van het optreden van SaYezz in Klooster Nieuwkerk, met pianobegeleiding van Dave Hanhart.