Kermis Goirle van Hovel via Kloosterplein naar Oranjeplein

0
2321

De Goirlese kermis slingert zich via De Hovel naar het Kloosterplein en naar het Oranjeplein. De tussenliggende Kalverstraat is dit keer niet in het kermisparcours meegenomen.

De kleinsten vermaken zich op De Hovel tijdens de Goirlese kermis.

De Hovel
De kleinsten kunnen zich vermaken op De Hovel met draaimolens bij Brownies & Downies. Verderop staat een attractie die uitnodigt twee minuten aan een stang te gaan hangen. Wie het volhoudt krijgt 50 euro.

Kloosterplein
Via de terrassen van Mozes en Renzo komt de kermisganger op het Kloosterplein. Daar kan de inwendige mens worden versterkt aan het oliebollenkraam. Een meisje toont trots de gewonnen reuzeknuffel. Met veel lawaai en rook gaat de ronddraaiende raketattractie te keer. Bij de zigzag-attractie gaan de handjes de lucht in.

Knuffel met meisje op Goirlese kermis 2018

Oranjeplein
Op een centrale plek op het Oranjeplein staan de botsauto’s. De meeste jonge jeugd van Goirle is hier verzameld: zien en gezien worden is het motto. Net voor de ingang van het appartementcomplex staat de attractie met autootjes voor de kleinsten. Ook is goed te zien dat de pappa’s en mamma’s meegenieten van de rondjes die worden gereden.

Ook mamma vermaakt zich in de mini-autootjes op de Goirlese kermis 2018

Oranjeplein-veld
Het eethuis en een kleine attractie zijn verstopt achter het Oranjepleincomplex. Wie een beeld wil krijgen van de Goirlese kermis, kan kijken naar de diashow of het filmpje bekijken om een indruk op te doen.