Memoria Dierencrematorium Tilburg

0
1528

Dierencrematorium Memoria is gevestigd in Tilburg nabij de wijk Reeshof ( Naast het Dieren Opvang Centrum Tilburg) in een bosrijk gebied. Wij beschikken over een eigen ophaaldienst die uw overleden huisdier bij u thuis of dierenarts kan ophalen. Het is ook mogelijk om zelf uw huisdier naar ons toe te brengen om daar in alle rust afscheid te nemen. Het gebouw heeft diverse mooie afscheidsruimtes met fantastisch uitzicht over de weilanden en velden.

Mooie afscheidsruimtes bij Memoria Dierencrematorium Tilburg.

Het is mogelijk om een mooie wandeling te maken in het aangrenzend bos. Wij streven ernaar om de crematie binnen 24 uur te laten plaatsvinden.

Bereikbaarheid
Memoria Dierencrematorium
Wielevenweg 22
5048CL Tilburg
Tel. 013-5907716
www.dierencrematorium-memoria.nl