Goei eete: lekker lokaal, bewust, milieuvriendelijk en voor een (h)eerlijke prijs

0
2151
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goei Eete wordt milieuvriendelijk en efficiënt geproduceerd. Alle producten van Goei Eete komen van boeren uit de regio. Ze leggen daardoor minder kilometers af voordat het op je bord komt.

Seizoenen
Goei Eete is weten wat je eet. Lokale seizoensproducten, zoals asperges, fruit, producten uit de koude grond. Ze worden met aandacht voor mens, dier en milieu geproduceerd. Het gaat om alle verse seizoensproducten die je wekelijks nodig hebt, zoals aardappelen, groente, fruit, vlees en zuivel, en daarnaast wisselende producten in de categorie ‘overig’ (honing, tomatensaus, kruiden, sappen en andere dranken, enz.).

(H)eerlijke prijs
Goei Eete is goed voor boer en consument. Door rechtstreeks te kopen van de boer en de kosten laag te houden, koop je producten voor een eerlijke prijs. Dus geen tussenhandel en lange transporten van producent naar consument.

Online bestellen
Je bestelt wat je wilt, wanneer je wilt en hoeveel je wilt. Gemakkelijk en betrouwbaar met iDeal betalen. Zelf afhalen van je bestelling kan eenvoudig, want er zijn voldoende afhaalpunten in Midden-Brabant. Rechtstreeks naar bestellen: link

In de diapresentatie van Goei Eete een overzicht van de werkwijze en de filosofie:
Afhaalpunten regio Midden-Brabant
Afhaalpunt voor Goirle
DE WALHOEVE
Hoge Wal 15
5053 LG, Goirle
Tel. 013-542 49 20
www.walhoeve.nl
DO: 17:00 – 17:30
VRIJ: 09:00 – 17:30
ZAT: 09:00 – 16:00