Ireen Wuest Trofee naar Sam Lammers tijdens sportcafé VOAB 90 jaar

0
1359

De geblesseerde PSV-voetballer Sam Lammers kreeg tijdens het VOAB 90 Sportcafé uit handen van Ireen Wuest de naar haar genoemde trofee.
Met daarbij een geldprijs van € 1500,– was de oud-VOAB-speler een volgende in de reeks van beloftevolle Goirlenaren op sportgebied.

Sportcafé
Ter gelegenheid van 90 jaar VOAB presenteerde Aletha Leidelmeijer van FOXSPORT een praatprogramma met oud-VOAB-voetballers. De jongste in de rij was Sam Lammers (21), die geblesseerd deelnam aan de gesprekken.
Sam is aanvaller bij PSV en zit in het Nederlands voetbalelftal onder 21 jaar.
Joris Mathijsen maakte ook zijn debuut bij VOAB en stroomde door als 12-jarige naar Willem II. Dat deden ook Ton van de Ven en Martin van Geel, zij het op latere leeftijd.

Andere tijden
Bij het debuut van toen en nu zijn er grote verschillen waarneembaar. Ging Sam Lammers al op 7-jarige leeftijd naar WIllem II, de oudere generaties maakten op latere leeftijd de overstap.
De gehele week heeft VOAB nog een aantal activiteiten op het programma staan, waarvan de reünie begon na afloop van het sportcafé.

Wie een impressie wil krijgen van het VOAB-sportcafé kan kijken nara het filmpje. Ook de diaserie geeft een impressie van de avond.

.