Klim & Avonturenbos Goirle helpt de ‘zorghelden’!

0
915

Klim & Avonturenbos Goirle heeft een nieuwe actie gestart, waarbij iedereen nodig is. Het biedt een cadeaubon aan én een deel van die speciale cadeaubon gaat naar een spaarpot als donatie voor een uitje voor het verplegend personeel. In het bijzonder naar de “zorghelden” van het ETZ TweeSteden ziekenhuis uit Tilburg! Zo kunnen zij ook voorzichtig vooruitkijken naar een leuke toekomst!

Positief
Klim & Avonturenbos kijkt voorzichtig vooruit. Ook worden de programma’s en regelementen Coronaproof aangepast zodat, wanneer er groen licht gegeven is, weer volgens de richtlijnen geopend mag worden.

Maatschappelijk verantwoord
De basisgedachte van het Klim & Avonturenbos is dat iedereen (ongeacht financiële, fysieke of verstandelijke beperkingen) een ‘onbezorgde dag buiten moet kunnen spelen in de natuur’. Hiervoor zet Klim & Avonturenbos Goirle zich al jaren bij verschillende projecten belangeloos in. Zoals bijvoorbeeld het vrijwillig verzorgen van de activiteiten tijdens de Spieren voor Spieren dag, het educatieve pad voor (jonge) kinderen over de natuur in het bos, het rolstoel vriendelijke Avonturenpad en het rolstoel klimparcours in het Klim & Zip bos!

Cadeaubon steunactie
De links naar de actie van de cadeaubonnen:
https://www.klimenavonturenbos.nl/cadeaubonnen/cadeaubon-6-12-jaar-steunactie/

https://www.klimenavonturenbos.nl/cadeaubonnen/cadeaubon-vanaf-13-jaar-steunactie/