Yvonne’s Groente & Fruit Goirle: Gewoon vers!

0
2317

Yvonne’s Groente & Fruit Goirle heeft net de deuren geopend in winkelcentrum de Hovel in Goirle of het loopt storm. Yvonne: “In het centrum van Goirle heb je geen gespecialiseerde groente- en fruitzaak. Behalve vers hebben we ook allerlei kant-en-klaarmaaltijden die we in onze eigen winkel vers maken. “
Yvonne van Haandel is een geboren en getogen Goirlese die haar sporen in de branche heeft verdiend. “Voor ons is de winkel in Goirle een echte thuiswedstrijd. Het is op de Hovel verder een prima locatie, dichtbij de gratis parkeergarage en dichtbij andere winkels.”

Assortiment Groente & Fruit
Behalve de dagelijkse verse groente en fruit, heeft Yvonne ook oog voor vergeten groenten die je niet zo maar bij de supermarkt kunt kopen. Yvonne: “In ons assortiment zitten bijvoorbeeld groentes als pastinaak, koolrabi, maar ook schorseneer.” Verder let deze speciaalzaak juist op de oudere doelgroepen. Yvonne: “We hebben ook halve bloemkolen en andere soorten in kleine verpakking. We richten ons daarmee op een oudere doelgroep die een kleinere hoeveelheid wil kopen.

Maaltijden – salades
Bij Yvonne’s groente en fruit zijn er allerlei soorten maaltijdsalades en kant-en-klare maaltijden te koop, steeds bereid in eigen keuken en natuurlijk ‘Gewoon vers!’ Deze maaltijden, zoals pasta’s, bami, nasi, diverse stamppotjes zijn eveneens in kleinere porties te koop. Dat geldt ook voor de zuivelproducten, zoals de mousse en de verse kruiden.

Noten, zuidvruchten en sappen
Het aanbod van noten, sapjes en gedroogde vruchten is groot. Het doel van Yvonne’s Groente en Fruit is om zoveel mogelijk de klanten te bedienen en speciaal op hun wensen in te gaan. Zo gaat het maaltijdenassortiment met het seizoen mee. In de winter meer stamppotten, in de zomer meer salades. Dat alles altijd met liefde bereid en ‘Gewoon vers!’

Kijk naar de meeste enthousiaste groente- en fruitspecialist van Goirle:


Yvonne’s Groente & Fruit
de Hovel 35a (tegenover ingang parkeergarage)
Goirle
T: 013 – 30 35 009
E: info@yvonnesgroentefruit.nl
W: www.yvonnesgroentefruit.nl

Openingstijden:
Ma tm vr: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00
Zo: gesloten