Weer pop-up salon voor Kim en Samantha: Guldenakker op slot

0
1763

Sinds woensdag 9 september zijn Kim en Samantha van kapsalon het Kappershuys Goirle voor de tweede keer verdreven uit rusthuis Guldenakker. De ruimte die deze salon daar huurt, ging dinsdagavond 8 september op slot. Er was opnieuw corona vastgesteld bij bewoners en bij personeelsleden. Uit voorzorg sloot het rusthuis zijn deuren. De tweede coronasluiting dit jaar.

Pop-up salon
Voor de tweede keer dit jaar moest het Kapperhuys Goirle uitwijken naar een noodlocatie. Die werd toen en nu gevonden in de woonkamer van de opa van Samantha aan Klein Kraaivenstraat 11 in Goirle. De man van Samantha timmerde woensdagmorgen een stellage met twee spiegels. Op deze manier konden de afspraken van woensdag, zij het geïmproviseerd, doorgaan.

GGD-voorzorg
De GGD heeft geadviseerd om het tehuis uit voorzorg te sluiten voor alle bezoekers. Nader onderzoek moet nog uitwijzen hoe lang de sluiting gaat duren. Samantha: “We kregen dinsdagavond laat te horen dat ouderenzorg- en wooncentrum Guldenakker dichtging. Gelukkig konden we snel weer terecht in het woonhuis van mijn opa. Hoe lang het gaat duren, weet ik niet.”