HilvarenBike: Fietsen van de vakman die het ook maken kan!

0
953

Bij HilvarenBike kunt terecht voor een kwaliteitsfiets van Pointer, RIH, of  Giant. Van een stadsfiets tot een elektrische uitvoering. Gemakkelijk te bereiken aan de Doelenstraat 8 in Hilvarenbeek.

Fiets op maat
Iedere nieuwe fiets wordt precies op uw maat en wens afgesteld. Een gratis eerste onderhoudsbeurt. Daaropvolgend drie beurten met korting zijn onze afspraken.

Werkplaats
In de goed geoutilleerde werkplaats van HilvarenBike kan fietsdokter Van Riemsdijk voorkomende reparaties verrichten. Van een stads- of elektrische fiets.

HilvarenBike heeft alles in huis voor onderhoud en service aan elektrische fietsen.  Van Pointer, RIH, of  Giant en nog andere merken. HilvarenBike werkt met het MIK-systeem. Alle fietsonderdelen zijn gemakkelijk te bevestigen met Mounting In Key (MIK).HilvarenBike heeft alles in huis. Denk aan accessoires voor (elektrische) fietsen.  Van  fietstassen tot zadels, van  kettingsloten tot fietswielen.


HilvarenBike heeft de mogelijkheid om uw fietsaccu en de lader te testen. De nieuwste apparatuur van www.batteryconditiontest.com hebben wij paraat. Wij testen de accu en de lader op functionaliteit en capaciteit.

Graag tot ziens bij HilvarenBike.

Wie een korte impressie wil van de winkel, kijk naar het filmpje:

HilvarenBike
Doelenstraat 8
5081 CL Hilvarenbeek
T: 013-5342627
E:info@hilvarenbike.nl
W:www.hilvarenbike.nl

Maandag gesloten
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 9:00 – 12.30; 13.30 – 17:30
Zaterdag van 9:00 – 12.30; 13.30 – 16:00
Zondag gesloten