Auto rijdt bijna woning binnen

0
1440

Een bejaarde chauffeur verleende op de rotonde in de Goirlese wijk De Hellen geen voorrang. In een poging om de tegenligger te ontwijken, belandde de auto tegen een nieuwe woning aan de Roerdomp. Op een haartje na was de auto door de muur geknald, zo de woning binnen. De bestuurder is door ambulancepersoneel behandeld aan opgelopen letsel.


Gevaarlijke rotonde
De rotonde die de Rillaerse baan met de Hellen (Kempenlaan) verbindt, staat bekend om het gevaar. Het zicht van het verkeer is beperkt door de hoogte van de heuvel. Ook het aanrijdende verkeer uit De Hellen is bijna niet op te merken voor wie Goirle uit- of inrijdt.Snelle hulpverlening
De hulpdiensten waren snel op de plaats van het ongeluk. De politie bood als eerste hulp. Daarna volgden al snel de brandweer van Goirle en de ziekenwagen van de GG&GD Tilburg. Omdat de straat die aansluit op de Boschring was afgesloten voor werkzaamheden, konden de bewoners even moeilijk de nieuwe wijk in- en uitrijden.