Domino’s Goirle aanwinst voor horecabeleving van het centrum en De Hovel

1
895Domino’s  Goirle is een aanwinst voor Goirle en het aangrenzende winkelcentrum De  Hovel. Wie een lekkere pizza, een heerlijk crunchy kipfiletje, een broodje of een Thick Shake  wil, kan bij Domino’s Goirle terecht voor afhalen of bezorgen. Sinds de zomer van  2021 kun je ook terecht bij de vestiging in het centrum van Goirle om je maaltijd daar te gebruiken.Huiskamer

Wie de locatie van Domino’s in Goirle binnenkomt, ervaart meteen een huiskamer gevoel. Het stijlvolle interieur en de zitbanken en hoge tafels met zestien zitplaatsen stellen bezoekers meteen op hun gemak.Afhalen / bezorgen
De kracht van Domino’s is dat er in korte tijd een ovenheerlijke verse  pizza wordt bereid. Binnen vier minuten met uitsluitend verse ingrediënten. De bezorging van de producten van Domino’s in Goirle gebeurt met behulp van tien elektrische fietsen. In korte tijd is de bestelling zo op de bestemming.Duurzaamheid

Behalve de elektrische bezorging let Domino’s ook op het scheiden van afvalstromen. Bovendien is het plastic in de ban gedaan. De verpakkingen zijn van karton, waardoor de producten langer warm blijven. Deze kartonnetjes kunnen gewoon bij het oud papier.Reacties

Het publiek in Goirle heeft inmiddels de weg naar Domino’s gevonden. Tijdens de verbouwing van het voormalige ABN-Amrogebouw aan het Kloosterplein in Goirle was de meest gestelde vraag: ‘Wanneer gaan jullie open?” Wie een pizza of een crunchy kipfiletje wil, kan terecht bij Domino’s – Goirle. Kloosterplein 1, 5051AR Goirle. Telefoon: 013 – 2100300.  Domino’s – bestellen / afhalen. Voor uw en onze veiligheid is cash free betalen gewenst.

Met zorg
Wie een maaltijd van Domino’s bestelt, kan zien dat er veel zorg aan wordt besteed. Kijk naar het filmpje waar medewerker Fleur een pizza maakt:Openingstijden

ZONDAG13:00 –22:30
MAANDAG12.0022.30
DINSDAG12.0022.30
WOENSDAG12.0022.30
DONDERDAG12.0022.30
VRIJDAG12.0000.00
ZATERDAG13.0000.00

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.