Rommelmarkt op Kloosterplein Goirle: weer wennen

0
802

Voor het eerst sinds anderhalf jaar weer een Rommelmarkt op het Kloosterplein in Goirle. Een van de bezoekers zondag 8 augustus: “Het is weer even wennen. We hebben dit te lang gemist. Lekker een beetje neuzen.” Het weer hielp niet echt mee om bezoekers naar het centrum van Goirle te lokken. Af en toe een regenbui.


Kramen
Een van de standhouders reageerde met: “Het gaat om een dag evenement. Dan mag het van de gemeente doorgaan. We betalen voor een kraam 40 euro. Maar zien of we dat vandaag terugverdienen. Maar ik klaag niet… ik ben even van huis weg. gelukkig weer onder de mensen.”

Bezoekers
Het aantal bezoekers van de markt die om 12 uur begon en om 17 uur moest worden beëindigd, viel tegen. De terrassen rondom het plein waren goed gevuld. Goirle is nog niet terug bij het oude normaal.