Automobilist rijdt Kimmy’s nagelstudio binnen

0
1134

Een automobilist is de nagelstudio annex Spa van Kimmy’s aan het Koningsschild in Goirle binnengereden. In plaats van op tijd te remmen gaf de bestuurder gas en ramde de pui van de studio. De complete glasplaat werd aan barrels gereden en belandde in de zaak. De ravage aan het pand en aan de auto was enorm. De voorkant van de auto vernield. De politie meldde dat de bestuurder zelf geen letsel aan het ongeval had overgehouden.

Geluk – ongeluk
Een geluk bij dit ongeluk was dat de uitbater van de locatie op vakantie is tot 31 augustus. Er was bij het ongeval niemand in de zaak aanwezig. In dat geval had er een dode kunnen vallen. De gehele voorkant van dubbeldik glas lag binnen. Met behulp van buurman Albert Heyn is de voorgevel provisorisch gedicht met een vulkar van de supermarkt, ingepakt met tape en plastic. De terugkomst van vakantie op 1 september zal Kimmy zich anders hebben voorgesteld.