OPTIE1 Goirle: complete telefoonwinkel van mobiel tot zonnepanelen

0
1206

In het centrum van Goirle in winkelcentrum De Hovel zit de complete telefoonwinkel OPTIE1 Goirle. Je vindt er mobiele telefoons met alle abonnementen die ook service verlenen. OPTIE1 biedt alle gangbare providers  aan, zoals KPN, T-Mobile, Vodafone, Ben, Tele2, Hollands Nieuwe en Lebara. Als enige in Goirle is OPTIE1 officieel dealer van KPN.

Mobiele telefoons & meer
Behalve mobiele telefoons biedt OPTIE1 ook de bijbehorende accessoires aan, zoals schermprotectie en hoesjes die je mobiel in goede conditie houden. Wil je een passende verzekering bij je aankoop, dan ben je bij OPTIE1 aan het goede adres. OPTIE1 repareert ook  telefoons en tablets van de meest voorkomende merken en dat nog  dezelfde dag af te werken.

Internet-TV
Wie supersnel internet wil en tv wil kijken op elk gewenst moment kiest voor Internet & TV van OPTIE1 voor thuis. OPTIE1 zoekt de beste deal voor je, want de combinatie met een mobiele telefoon en Internet & TV levert voordeel op. OPTIE1 is in Goirle het adres voor  KPN en ZIGGO Internet & TV.Zonnepanelen
Wil je je woning verduurzamen, dan kun je ook bij OPTIE1 terecht. Zonnepanelen, warmtepomp, isolatie? Neem contact op met OPTIE1.  OPTIE1 regelt het hele traject voor je, van de beste producten en technieken tot financiering en subsidieaanvragen.

Smart Home
Met een druk op de knop de stofzuiger thuis aanzetten. In een handomdraai kijken wat er in je huis gebeurt. Met de digitale timer de verlichting aandoen of de verwarming lager of hoger zetten. Met de Smart Home toepassingen van Optie1 wordt je huis een slimme plek.Service-advies
OPTIE1 in Goirle staat bekend om deskundig advies en een service met een gouden randje. Joyce en collega’s zijn pas tevreden als u met een glimlach naar buiten gaat.

Bereikbaarheid                                              
OPTIE1 Goirle                                                  
De Hovel 1                                                       
5051NP Goirle                                                 
E-mail:goirle@optie1                                   
Internetadres


Openingstijden

maandag: 13.00 – 18.00 uur
dinsdag – donderdag: 9.30 – 18.00 uur
vrijdag:9.30 – 20.00 uur
zaterdag:9.30 – 17.00 uur

Impressie