Mick van Gerwen nieuwe eigenaar Diggers Record Store

0
1077

Mick van Gerwen heeft de bekende platenzaak Diggers Record Store in Tilburg aan de Korvelseweg 245 sinds dit jaar overgenomen. Ben je op zoek naar je favoriete artiest(en) op lp? Zoek je dat ene nummer of die oude soundtrack? Laat je verrassen en kom naar Diggers Recordstore. We vullen de voorraad dagelijks aan met talrijke nieuwe items. Daarnaast kun je grasduinen in een fantastische collectie singles. De grootste van Nederland! Overzichtelijk gerangschikt op genre en alfabet. Je rondje Tilburg is niet compleet zonder een bezoek aan Diggers Recordstore!

Sinds studietijd
De liefde voor vinyl zit er bij Van Gerwen al lang in. Sinds zijn studietijd journalistiek en later geschiedenis werkte hij in deze bekende platenwinkel. Zijn voorkeuren geeft hij prijs in het filmpje. Een bezoekje aan deze platenzaak is voor de echte liefhebber een must.

Kijkje nemen
Wie een kijkje wil nemen, kan terecht op de website van Diggers Record Store of een korte intro bekijken op Goirlenet.nl