Diggers Record Store: grote collectie lp’s en singels op oud en nieuw vinyl

4
5166

Pop, rock, metal, punk, soul, jazz, folk, progressieve rock, cabaret, filmmuziek, collectors items en nog veel meer. Ben je op zoek naar je favoriete artiest(en) op lp? Zoek je dat ene nummer of die oude soundtrack? Laat je verrassen en kom naar Diggers Recordstore. We vullen de voorraad dagelijks aan met talrijke nieuwe items. Daarnaast kun je grasduinen in een fantastische collectie singles. De grootste van Nederland! Overzichtelijk gerangschikt op genre en alfabet. Je rondje Tilburg is niet compleet zonder een bezoek aan Diggers Recordstore!

Inkoop tweedehands vinyl
Diggers Recordstore  is altijd op zoek naar lp’s en singles. We betalen daar een goede prijs voor. Uiteraard kopen wij alleen in wat we ook weer denken te kunnen verkopen. Onze interesse gaat uit naar pop, rock uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Je kunt er mee langs komen in de winkel. Voor grotere aantallen komen we graag even langs. Bel dan even voor een afspraak: 013 850 1572. Waar we geen belangstelling voor hebben is Nederlandstalig, verzamel, country en klassiek.

Verkoop vinyl
Bij ons wordt al het tweedehands vinyl gewassen, nagekeken op eventuele schade en opnieuw voorzien van een binnen- en buitenhoes voor verkoop. Deze platen zijn te koop in de winkel, maar ook via Discogs en onze eigen webwinkel (www.diggersrecordstore.nl/winkel/). In deze webwinkel hebben wij ook de nodige platenaccessoires zoals schoonmaakmiddelen en binnen- en buitenhoezen te koop staan.

Cadeaubonnen
Wil je iemand blij maken met een Diggers cadeaubon? Dat kan! Wij verkopen cadeaubonnen vanaf 5 euro.

Ruimte voor de kids
Ook voor de kleine klanten van Diggers Recordstore hebben we aandacht. Vooraan in de winkel kunnen de kleintjes lekker muziek maken en plaatjes draaien naar keuze. Zo kunnen de pappa´s, mamma´s, opa´s en oma´s op hun gemakje kijken, luisteren en genieten van hun favoriete muziek.

Optredens
Met regelmaat treden er bands of artiesten op in Diggers Recordstore. Houd de facebookpagina in de gaten voor aankomende evenementen: www.facebook.com/diggersrecordstore.

Je krijgt een impressie van Diggers Recordstore in het filmpje, met de nieuwe eigenaar  van Diggers Record Store … Mick van Gerwen. Maak kennis met zijn top vijf: John Mayal, Bob Dylan, The Beatles, Donovan en Prince.

Singer Songwriter Jelle Bezouw, gezien bij Diggers Recordstore, op 5 oktober 2017:

Openingstijden / Contact

dinsdag 11:00 – 17:00
woensdag 11:00 – 17:00
donderdag 11:00 – 20:00
vrijdag 11:00 – 17:00
zaterdag 11:00 – 17:00

Diggers Record Store
Korvelseweg  245
5025 JG Tilburg
WWW: Home – Diggers Recordstore
T: 0657259863
M: mail@diggersrecordstore.nl


Maak kennis met de nieuwe eigenaar van Diggers Recordstore, met Mick van Gerwen:

4 REACTIES

    • Ja, was een goed optreden. Amy heeft een prachtige stem. Jelle is al een ware master op de gitaar.

Reacties zijn gesloten.