Domino’s Pizza Goirle aanwinst voor het centrum van het dorp

0
893Domino’s Pizza gevestigd  in het voormalige leegstaande ABNAmro-kantoor aan het Kloosterplein in Goirle is een aanwinst voor het dorp. De horeca in het centrum van Goirle is daarmee divers geworden. Behalve de bestaande restaurants is  Kwalitaria Tra met de beroemde snacks de buurman van Domino’s geworden. Het Kloosterplein maakt nu een vitale indruk.

Aanbod
Behalve de bekende pizza’s biedt Domino’s een breed assortiment kipproducten aan. De vestiging is zo opgezet dat er ook zitplaatsen zijn ingericht. Wie binnenkomt krijgt meteen een huiskamer idee. Behalve meenemen en in de zaak eten, bezorgt Domino’s met tien elektrische fietsen. Duurzaamheid staat bij het bedrijf hoog in het vaandel.Cash free
Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen is Domino’s Goirle cash free. Contante betalingen zijn niet mogelijk. Wie een kijkje wil nemen kan terecht tijdens de openingsuren (van 12.00 – 22.30 door de week). Op vrijdag en zaterdag kunnen klanten  tot 0.00 uur terecht. Bestellen kan  via de website van Domino’s.