Kapsalon Siriana Goirle: complete salon met allure

1
4343

Kapsalon Siriana begon een jaar geleden in Goirle in winkelcentrum De Hovel. De naam staat voor ‘hij die uit Syrië komt’. Het is een bijzondere plek waar de kapper nog echt een vakvrouw en vakman is.

Syrische roots
Dameskapster Rudaina afkomstig uit het Syrische Aleppo en Ammar uit Damascus zijn in Goirle gaan samenwerken.
Beiden zitten al meer dan 25 jaar in het vak en zijn kundig op een hoog niveau.

Erkend leerbedrijf
Dat hun vakkundigheid geen twijfel kent, bewijst wel het feit dat ze vijf stagiaires opleiden. Deze jongeren krijgen een kans om via de kappersschool het werk in de praktijk te leren.

Prijsbewust
Ammar en Rudaina zijn prijsbewust en leveren vakwerk tegen een schappelijke prijs. Zo kost een behandeling bij herenkapper Ammar € 15,50. Voor dat bedrag wordt heel wat gedaan: haren op maat knippen, scheren, gezichtshaar, zoals wenkbrauwen, neushaar verwijderen met hars. De oorharen worden met vuur en tondeuse getrimd. Na een wasbeurt volgt het stylen en kammen. Een snor van kleur laten veranderen € 2,–
Eenzelfde behandeling, maar dan voor dames kost bij Rudaina € 17,50. Ontharen bij dames gebeurt op traditionele wijze met touw. Verven van wenkbrauwen kost € 8,–.
Kinderen tot en met 10 jaar betalen € 10,– voor een knipbeurt.

Spaarkaart
Bij elk bezoek van volwassenen ontvangt de bezoeker na een behandeling een stempel. Na tien bezoeken is de kaart vol en is de volgende knipbeurt gratis. Voor kinderen geldt deze regeling niet.

Ontkrullen
Dames die van hun krullen af willen, kunnen bij Siriana terecht. De behandeling van kort haar is er al vanaf € 50,–. Je zit dan wel drie uur in de kappersstoel. Het effect van ontkrullen houdt langer dan een half jaar aan. Zie de voorbeelden op deze pagina.

Voor de ontkrulbehandeling


Na de ontkrulbehandeling

Bereikbaarheid
Kapsalon Siriana
De Hovel 56
5051NR Goirle
Afspraak met Rudaina: 06 85 671 743
Afspraak met Ammar: 06 28 192 955

Openingstijden
Maandag: 11 – 18 uur
Dinsdag: 9 – 18 uur
Woensdag: 9 – 18 uur
Donderdag: 9 – 18 uur
Vrijdag: 9 – 20 uur
Zaterdag: 9 – 18 uur

Filmpje
Bekijk het videofilmpje waar kapper Ammar een van de heren knipt en van gezichtshaar ontdoet:

Diashow
In de diashow een indruk van het portfolio van deze Syrische kappers:

1 REACTIE

  1. Een geweldige kapper en kapster. Geen poespas maar het traditionele vakwerk. Voor ons geen andere kapsalon, complimenten Rudaina en Ammar.

Reacties zijn gesloten.