Opening sportmassagepraktijk Jolanda van Berkel door acteur, cabaretier en zanger Leo Alkemade

0
848

Met een nummer van zijn debuutalbum over de wielersport. Zo is de nieuwe sportmassagepraktijk van Jolanda van Berkel geopend door acteur, cabaretier en zanger Leo Alkemade. Jolanda van Berkel knipte zelf het lintje door om de praktijk in gebruik te nemen.

Sportmassage
Doelgerichte sportmassage is wat Jolanda van Berkel voorstaat. Gericht op sporters zowel de professional als de amateur. De sportmassage is gericht op doorbloeding van de spieren. Verhelpt op deze manier klachten door overbelasting.

Locatie
De nieuwe locatie van Van Berkel ligt aan de Frankische Driehoek in Goirle. Vlakbij andere zorgprofessionals, waaronder fysiotherapie, huisartsen en mondzorg. De praktijk is stijlvol ingericht met entree, massageruimte, keuken en toiletgroep.

Wielrenvader
Bij de opening van de massagepraktijk van Van Berkel bracht cabaretier, acteur en liedjeschrijver Leo Alkemade een nummer van zijn debuutalbum ten gehore. De Wielrenvader als thema… want wie kent hem niet? Die zoon of dochter naar grote hoogte en dus naar een podiumplek wil brengen. Een primeur voor Goirle, want binnenkort wordt het album van Alkemade gepresenteerd in De Boemel in Tilburg.