Avondvierdaagse Goirle 2022 groot, groter grootst

0
804

De 44ste Avondvierdaagse van Goirle is drie jaar Corona groter dan ooit. Niet alleen het aantal deelnemers, maar ook de kijkers bij de intocht overtrof de jaren daarvoor. In een lange sliert bewogen de duizenden wandelaars zich van Oranjeplein, Kalverstraat, Tilburgseweg naar het Hogendorpplein.

Tradities
Tradities zijn er om in ere te worden gehouden. Zoals altijd gaat harmonie Oefening & Uitspanning aan de intocht vooraf. Daar achter volgen dan de deelnemers in rolstoel van zorginstelling Elisabeth. Mooi om te zien hoeveel plezier zij aan dit evenement beleven.


Sfeermakers
Langs de route staan diverse bands om de sfeer erin te houden. Voor Ome Neeff de band die met Hollandse muziek de omstanders laat meezingen. Doet denken aan het Carnaval van dit jaar toen weer bijna alles mocht na Corona. Aan het begin van de Dorpsstraat speelt een sambaband de pannen van het dak. Dan ga je toch even op de foto met de leider van de band.


Individuele deelnemers
Bij de intocht lopen deelnemers met een missie: de hond als maatje. Enkele edities terug werd zelfs een ezeltje meegevoerd. ook Corona speelde een rol. Zo liet een van de deelnemers zich het coronabiertje goed smaken. Verdiend na drie jaar wachten op dit moment.Scholen
Ook de scholen uit Goirle, Riel en Tilburg zijn met veel deelnemers aanwezig. Een kleine impressie van de lol en het plezier van de jongeren die aan de 44ste, bijzonder geslaagde Avondvierdaagse van Goirle hebben deelgenomen.

Terugkijken naar vorige edities van Avondvierdaagse Goirle op Goirlenet.nl:

Intocht 2019
Intocht 2018
Intocht 2017