MidZomerfestival Goirle met ‘Robbie Williams’

0
815

Het was toch weer drie jaar geleden dat het MidZomerfestival in Goirle te zien was. Corona gooide twee jaar roet in het eten. Op vrijdag was er de Nederlandse avond en op zaterdag 18 juni was muziek van de top 2000 aan de beurt.
In het voorprogramma van het MidZomerfestival Goirle beet Just like Robbie Williams, oftewel Henri Toonders, het spits af. Deze van oorsprong Tilburgse zanger bracht een aantal hits van de Engelse zanger.

Publiek erbij
Omdat het begin van de avond het publiek nog niet helemaal was opgewarmd. Toonders zocht direct contact met de mensen op het Kloosterplein. De handjes de lucht in. Een dansje met een vrouw. Een jongeman die spontaan met “Robbie” kwam dansen.


Fotomoment
Na afloop van de show het fotomoment. Gewillig ging de artiest met het vooral vrouwelijk publiek op de foto.


Een indruk van het optreden van ‘Just like Robbie Williams’ op het Kloosterplein, zaterdag 18 juni: