De Biertuin: heerlijk genieten in Poppel

1
4577

In het hart van de regio met de rijkste biercultuur ter wereld ligt De Biertuin. De plek waar Kempense streekbieren worden uitgeschonken op het plezantste terras in Poppel.
Het Biertuinseizoen 2018 is geopend! Met een driedaags openingsfestival vol live muziek. Na het succes van het eerste seizoen in 2017 presenteert De Biertuin nu 2018 met fantastische evenementen en natuurlijk onze reguliere openingsdagen.

Precies goed
Omdat De Biertuin van goed geschonken en gekoeld bier houdt en de gasten alleen het beste voorzet, beschikt De Biertuin over klimaatkoelkasten, speciaal voor bier. De donkere bieren liggen op maximaal 11 graden op de gasten te wachten. De speciaal bieren op 7-9 graden en de blonde bieren op 5 graden. U krijgt altijd het beste biertje geserveerd, speciaal op de juiste temperatuur.

Sfeervol terras
Op het sfeervolle terras kunt u rustig genieten van een schitterend uitzicht en heerlijke versnaperingen van de kleine kaart. De Biertuin serveert exclusieve Kempense streekbieren, heerlijke koffie, gebak en befaamde tosti’s. Verder is De Biertuin bekend om de grote bourgondische bitterballen met huisgemaakte saus en proeverijen met snaaiplenkskes. Langs het terras lopen mooie wandel- en fietsroutes dieper de grensstreek in en er is voldoende parkeergelegenheid.

Vrijdagmiddagborrel
Vier de start van het weekend! Kom samen borrelen. Iedere vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur vinden bezoekers een ander bier in de aanbieding. Iedere maand een ander bier op de wisseltap.
Op zaterdag open vanaf 11.00 uur, met regelmaat leuke evenementen.

Brouwersdag, yoga & livemuziek
Elke derde zaterdag van de maand houdt De Biertuin de Brouwersdag Exclusief. Een Kempense bierbrouwer komt een introductie en proeverij met presentatie geven. De brouwers zijn al bekend! Elke tweede zaterdag -als het weer het toestaat- is er yoga in de tuin, vanaf 12.00 uur met lunch na afloop. En elke vierde zaterdag is er een DJ met live muziek. Zie voor het programma en informatie de agenda op www.biertuin.be

Optreden van Robert Smith Bluesband & Friends op 20.10.2018 in De Biertuin:

Kijk naar de slideshow voor een impressie:

De zondag zoals altijd
Op zondag open vanaf 11.00 uur. Niks anders dan gewoon een lekkere zondagse sfeer en relaxte achtergrondmuziek. Tot ziens in De Biertuin!

Openingstijden
Seizoen: van 31 maart – 30 september 2018
Vrijdag, vanaf 15.00 uur
Zaterdag, vanaf 11.00 uur
Zondag, vanaf 11.00 uur
Afhankelijk van het weer in de zomer: woensdag en donderdag

Adres
De Biertuin
Koos & Marit
Beekseweg 21
2382 Ravels / Poppel
E-mail: info@biertuin.be
www.biertuin.be
Tel: 0032 (0)4 86541120

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.