Pop-up borrelcafé Ome Neeff Goirle van donderdag tot en met zondag

0
1889

Pop-up borrelcafé Ome Neeff in Goirle breidt de opening uit. Van donderdag tot en met zondag kunnen bezoekers er terecht om te borrelen, een hapje te eten en om zich te ontspannen.
Initiatiefnemer Berry van Gangelt van deze feestzaal is erg blij met zijn team weer aan de slag te kunnen in deze coronatijd.

Borrelen
Met de strikte richtlijnen van de RIVM houdt Ome Neeff met staan- en zittafels de gepaste afstand van 1,5 in ere. Het eten en de drankjes worden aan tafel geserveerd op draaiplateaus. Dankzij deze intieme setting voelt het bezoek niet koud of kil aan.

Hapjes
Bezoekers kunnen gebruikmaken van borrelhapjes, porties saté of een complete maaltijd. Op zaterdagen is het mogelijk onbeperkt spareribs en kipsaté te eten. Met de feestelijke muziek die bij ome Neeff mag worden verwacht, is het genieten van een heerlijke avond.

Entertainement
Op de pop-up-avonden kan er naar hartelust gespeeld worden. Er zijn bordspellen beschikbaar, maar wie een partijtje darts wil spelen of wie wil sjoelen kan zijn hart ophalen. Ook ontbreekt de bekende Pop-Up Quiz niet. Zin een avondje uit op verantwoorde manier?


Kom naar Ome Neeff, Dorpsstraat 52A in Goirle. De openingstijden: donderdag en vrijdag vanaf 20.00 uur. Op zaterdag gaat het pop-up borrelcafé om 19.00 uur open en op zondag start het team van Ome Neeff om 16.00 uur.

Link naar de feestlocatie.

Kijk naar het filmpje waarin initiatiefnemer Berry van Gangelt de formule toelicht: