Ideale omstandigheden voor geslaagd Lentement Goirle 2019

0
1267

De ideale omstandigheden voor een goed Lentement in Goirle. Het weer werkte op zondag 26 mei mee. Beetje zon en wat bewolkt.
Honderden bezoekers liepen langs de kramen op de Hovel, waar het nieuwe zitgedeelte met blikvangende houten banken en tafels van de broodzaak meteen een goede binnenkomer was.

Stoere kinderen
Bij kramen in de Hovel was er voor kinderen genoeg te beleven. Het traditionele schminken en tatoo zetten als plakplaatje stonden in de belangstelling. Ook de mini kop van jut had een stoere, jonge deelnemer. Met een ferme tik liet hij met behulp van opa de gong klinken. Als prijsje kreeg hij een grote plastic slaghout in de kleuren van de Amerikaanse vlag.

Goirlese ondernemers
Voor de Goirlese ondernemers was het een drukte van belang. De terrassen van Eetkaffee Mozes en Casa di Renzo zaten vol. Op de kramen van de Goirlese deelnemers was van alles te koop. Van een Gools likeurtje bij slijterij en wijnhandel Gusto. Proeven viel in de smaak. Of dameskleding vanaf maat 42 en hoger, te koop bij FFLO Fashion for Curves of trendy kleding bij Tiara Trends to Love. Ook de herenmode was vertegenwoordigd, verzorgd door Christian for Men. Eigenaar Christian ging meeswingen met de vrouwengroep die voor zijn winkel stond te zingen.

Voor een impressie, kijk naar de diashow: