Lege terrassen in Goirle, maar rij voor de afhaalkip op de markt

1
1584

Goirle – In Goirle zijn de terrassen leeg. Voor de kippenboer op de markt staat een lange rij. Zowel in Nederland als in België zijn cafés en restaurants vanaf begin maart dicht tot begin april. Zo hebben de regeringen beslist om het coronavirus een halt toe te roepen. Alleen laten thuisbezorgen van maaltijden mag nog. Zo kan de horeca een beetje door de crisis heen worden geholpen.

Spelregels
In verband met de volksgezondheid is het niet wenselijk om in grote aantallen de afhaalpunten te bezoeken. Het beste is om bij zelf ophalen een tijd af te spreken. Ook met pin betalen is een voorwaarde.

Regio-aanbiedingen
In de regio kan iedereen nog genieten van een heerlijke maaltijd of fijne catering. Zo biedt Indonesisch restaurant  Bunga Melati zijn maandmenu aan voor € 20,95 voor twee personen (link); ook is de volledige menukaart af te halen op vaste tijdstippen. De zaak is geopend van 16.00 – 19.30 uur. Deze tijden gelden tot 6 april 2020. (menu-link).  Kijk ook op de website van Bunga Melati.Wie verse producten van  de boer wil ophalen, kan terecht bij Goei Eete. De keuze is uitgebreid en komt rechtstreeks van de boer. De productie is milieuvriendelijk met aandacht voor mens en dier. Bestellen kan online (menu-bestellen).  De ophaalpunten in de regio zijn: De Walhoeve in Goirle, Tuin van Raakveld in Berkel-Enschot, De Zonhoeve in Tilburg, Proeflokaal de tuin, Schaepsdyck in Gilze, Op groene voet in Tilburg. Kijk ook op de website van Goei Eete.

Trek in typisch Italiaanse gerechten? Heerlijke pizza’s, pasta’s en vis- en vleesspecialiteiten met zelf gemaakte desserts, zoals je die in Italië tegenkomt van Intermezzo in Hilvarenbeek.  Bestellen kan online (menukaart). Ophalen kan in Hilvarenbeek en bezorging in Hilvarenbeek is gratis. Kijk ook op de website van Intermezzo-Hilvarenbeek.

Kwalitaria Tra in Goirle is al meer dan 70 jaar een begrip. De snacks van Tra zijn beroemd en de hamburgers ongeëvenaard. Ook hier kan de klant online-bestellen (menu-bestellen). Ophalen in de zaak in Goirle is mogelijk, maar let op de tijdstippen van opening. De bezorging is gratis tot en met 6 april 2020 i.v.m. de coronacrisis. Kijk ook op de website van Kwalitaria Tra.


Verse vis en vismaaltijden met liefde en aandacht voor vis en milieu bereid, zijn te koop bij Reitsma Seafood Visspecialiteit in Tilburg. Vooral de kant-en-klare maaltijden en gerookte visproducten zijn de moeite waard.  Reitsma Seafood levert dagelijks tussen 14.00 en 17.00 uur (uitgezonderd zondag, maandag en dinsdag) in heel Tilburg tegen de geringe bezorgbijdrage van €2,95. Alleen met pinbetaling mogelijk. Belt u uw bestelling vóór 12 uur door naar 013-4676865. Maaltijden en aanbiedingen op https://www.facebook.com/reitsmaseafoodvisspecialist/ Kijk op Goirlenet.nl voor een impressie van Reitsma Seafood Visspecialiteit.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.