Carnaval in Goirle-Riel: Jong en oud gaan los

0
1289

Eindelijk…. na twee jaar kunnen de liefhebbers van carnaval in Goirle en Riel weer losgaan. Het is vijf dagen feest in de gemeente. De optocht is dit jaar niet doorgegaan omdat de tijd om een te bouwen ontbrak. Lang was het feest onzeker… Maar nu losgaan…

Kindercarnaval
Voor de kleinsten is dat het fijnste bij De Commanderie. Deze gelegenheid tussen Goirle en Riel biedt ook de ruimte. Er zijn zalen en aansluitend een speeltuin. Op zondagmiddag is het goed toeven in de zon met spelende kinderen, carnavalsmuziek en een biertje erbij.

Binnen het het hard werken om de aanvoer van fris en bier bij te kunnen houden. Het is lekker druk, maar overzichtelijk en ruim van opzet.

Kerkzicht
Op het terrein van evenementen heeft café Kerkzicht zich wel bewezen. Grote happenings als het Beach volley tournooi in de zomer, koemelken en optredens van diverse feestbands. Allemaal door Kerkzicht mogelijk gemaakt. In de zaal annex tent achter de kroeg kunnen 500 mensen binnen.

In het café eraan vast nog eens 300 honderd. Met carnaval is daar het feestje… Vooral jongeren kunnen zich hier prima vermaken.

Kijk naar het filmpje en naar de links van vorige carnavalvieringen in Goirle en Riel.


LINK carnaval 2020
LINK carnaval 2019